header-diger

MÜHENDİSLİK SİGORTALARI

Doğal afetlerin ve ekonomik krizlerin sıkça yaşandığı ülkemizde çeşitli ölçekteki tüm yatırımların güvence altına alınması oldukça önem taşımaktadır... Yeni yatırımlar gerçekleştirilirken, olası maddi kayıpların önüne geçebilmek için Montaj All Risks Sigorta bir gereklilik olarak karşımıza çıkmaktadır...İşyerinizde bulunan elektronik cihazlar yaşamımızın ayrılmaz bir parçası. Onlar olmadan çalışma hayatı çok zahmetli ve sıkıcı olurdu herhalde...

DEVLET DESTEKLİ TARIM SİGORTALARI

Şirketimiz 14.06.2005 tarihinde yürürlüğe giren 5363 sayılı "Tarım Sigortaları Kanunu" doğrultusunda kurulan TARSİM' e (Tarım Sigortaları Havuzu) üye olmuştur. 01.06.2006 tarihinden itibaren de TARSİM üzerinden Devlet Destekli Bitkisel Ürün, Sera Sigortaları, Hayvan Hayat Sigortası, Kümes Hayvanları Sigortası, Su Ürünleri Sigortası ve Küçükbaş Hayvan Hayat Sigortası yapılmaktadır.

YURTDIŞI SEYEHAT SİGORTASI

Avrupa ülkeleri vize başvurularında talep edilen seyahat sigortası ihtiyacını karşılamak amacıyla sunulan Avrupa Seyahat Sigortası ile sağlanan teminatlar Avrupa dışındaki ülkeleri de kapsayacak şekilde genişletilmiş, Yurtdışı Seyahat Sigortası poliçesi hizmetinize sunulmuştur.


YURTDIŞI EĞİTİM SİGORTASI

Yurtdışı Eğitim Sigortası ile sağlanan teminatların tamamı, olayların poliçenin satın alınmasına sebep olan öğrenim amacıyla yapılan seyahat sırasında meydana gelmesi halinde, Türkiye dışında Avrupa veya Türkiye dışında tüm dünyada geçerlidir.


AİLE SİGORTASI

Üzerine titrediğimiz aile bireylerimiz günlük yaşamlarında çok çeşitli tehlikelerle karşı karşıya gelebilmektedirler. Çoğu kez bu tehlikelere karşı hazırlıksız yakalanılmakta ve uğranılan zararın telafisi mümkün olmamaktadır.


HUKUKSAL KORUMA SİGORTASI

Anadolu Sigorta, kişilerin karşılaştıkları uyuşmazlık ortamında haklarını aramak veya savunmak için yapmak zorunda oldukları tüm yasal masrafların karşılandığı Hukuksal Koruma Sigortaları ile Türk insanını da gelişmiş batılı toplumlarca vazgeçilmez bir yaşam modeli olarak benimsenen " Hakkının bilincinde hakkını arayan ve savunan" çağdaş bir konuma taşımayı amaçlamaktadır.


ÖZEL RİSKLER

Bu sigorta ile, yurtiçinde mal mukabili yapılan vadeli satış işlemlerinde satıcı (alacaklı) firmanın aşağıda belirtilen nedenlere bağlı olarak uğrayacağı maddi zararlar teminat altına alınmaktadır.

Ayrıca, ihracata konu mal mukabili yapılan vadeli satış işlemlerinde satıcı (alacaklı) firmanın aşağıda belirtilen nedenlere bağlı olarak uğrayacağı maddi zararlar teminat altına alınmaktadır.

İŞ'TE FERDİ KAZA SİGORTASI

Bir kaza durumunda, yaşanılacak üzüntü bir yana, inanılmaz masraflarla karşı karşıya kalınabilir. Ferdi Kaza Sigortası, ani ve beklenmedik kazaların sonuçlarına karşı güvence sağlar.

Türkiye İş Bankası müşterilerinin ihtiyaçlarının karşılanabilmesi amacıyla İş’te Koruma, İş’te Özel Koruma ve İş’te Maksimum Koruma isimli Ferdi Kaza Sigortası ürünleri hazırlanmıştır. Ürünlerde yer alan teminatlar aşağıda belirtilmiştir.